Omul de afaceri din Botoșani care s-a luptat cu hoțul venit să-i prăduiască casa. Tânărul, judecat pentru furturi de la mai mulți afaceriști

Un tânăr de 20 de ani, din Suceava, pe nume Sergiu Nicolae Lahman, a fost trimis în judecată după ce a prădat, alături de un complice din Marginea, mai mulți oameni de afaceri din Botoșani și Suceava.
Furturile au avut loc în vara acestui an, când individul se afla sub control judiciar. 

Anchetatorii arată că Sergiu Lahman a putut fi prins și datorită unui om de afaceri din Botoșani, Liviu Conțac. Acesta era acasă cu familia sa, iar individul i-a intrat în locuință și a început să-i scotocească prin casă. Acea o mască chirurgicală pe față. Liviu Conțac a încercat să-l țină pe individ până la venirea polițiștilor și a vrut să-l imobilizeze cu un cearșaf. După o luptă corp la corp, hoțul a rămas fără mască, dar a reușit să scape după ce a lovit-o pe soția afaceristului. De pe masca chirurgicală s-au făcut analize ADN și astfel a putut fi identificat hoțul.

Tot el a păgubit și alți oameni de afaceri din Botoșani, printre care Nicu Catană și Tonino Boldea. La primul, prejudiciul se ridică la 5.000 de lei, iar la al doilea la  11.500 de lei.

El este tânărul care a prădat doi oameni de afaceri din Botoșani. Acum, se află după gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *