Doi tineri din Botoșani, prinși fără mască de protecție la localurile unde lucrau. Au fost amendați

foto arhiva

Doi tineri, angajați la două localuri din Botoșani, au fost prinși fără mască de protecție la locul de muncă și amendați de polițiști, potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean. Cei doi, cu vârste de 27 și 29 de ani, din municipiul Botoșani, sunt angajați la două localuri de alimentație publică de pe raza municipiul Botoșani,  și au fost prinși, în timpul unui control al polițiștilor, că nu purtau mască de protecție în incinta localurilor. Ei au fost sancționați cu amendă în cuantum de 500 lei fiecare.

Aceeași amendă a fost aplicată și unui bărbat de 47 de ani, din orașul Darabani, care a fost depistat de către polițiști într-un mijloc de transport în comun, de pe raza aceluiași oraș, fără a purta mască de protecție. Acesta a fost sancționat cu amendă în cuantum de 500 de lei, conform Legii 55/2020.

Polițiștii recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și distanțarea socială,  pentru a-și proteja atât propria sănătate cât și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *