Atenție! De astăzi se aplică măsuri speciale în municipiul Dorohoi

Dorohoienii nu mai pot merge, de duminică, la restaurante, terase, la jocuri de noroc, dar și la spectacole, din cauza restricțiilor impuse de autorități pe fondul numărului mare de cazuri de COVID-19.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgenț a decis să suspende, pe o perioadă de 14 zile, activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, dar și activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, inclusiv pentru cele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare.

Fac excepție operatorii economici care desfășoară activități de preparare și comercializare a produselor alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice care deservesc unitățile de cazare specializate (hoteluri, pensiuni, cămine etc).

Este suspendată și organizarea și desfășurarea activității cu publicul a cinematografelor și instituțiilor de spectacole și/sau concerte în municipiul Dorohoi.

Autoritățile anunță că se vor intensifica activitățile de control în piețe, târguri, mijloace de transport în comun și în perimetrul unităților școlare. De asemenea, echipele mixte vor efectua controale cu efective mărite pentru verificarea modului în care sunt respectate restricțiile impuse de lege.

Vor fi reluate activitățile restricționate în baza prezentei hotărâri se va dispune prin hotărâre Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în condițiile în care rata de incidență cumulate a cazurilor în ultimele 14 zile va fi mai mica sau egală cu 1,5/1000 de locuitori.

2 thoughts on “Atenție! De astăzi se aplică măsuri speciale în municipiul Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *