Situație alarmantă la Dorohoi: sunt 4 focare COVID-19. Restaurantele și sălile de jocuri au fost închise

Situație alarmantă la Dorohoi, acolo unde autoritățile au decis închiderea restaurantelor și a sălilor de jocuri după ce numărul îmbolnăvirile din cauza COVID-19 a crescut vertiginos, fiind nu mai puțin de 29 de cazuri noi în municipiul Dorohoi.

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, Monica Adăscăliței, susține că s-au înregistrat patru focare. La centrul de dializă Dorohoi sunt trei persoane infectate, la Centru rezidențial „Casa Elena” sunt 17 beneficiari și cinci angajați infectați, la Complexul de apartamente „Floare de Colț” sunt trei cazuri de coronavirus, iar Complexul de apartamente Amicii sunt 14 cazuri. 

La nivel național, au fost confirmare alte 3.517 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până astăzi, 10 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 152.403 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 116.628 de pacienți au fost declarați vindecați.

Până astăzi, 5.358 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

One thought on “Situație alarmantă la Dorohoi: sunt 4 focare COVID-19. Restaurantele și sălile de jocuri au fost închise

  1. Acesta este rezultatul desfasurarii alegerilor locale, a dorintei de putere absolută a nemțălăului…calcă pe cadavre, odiosul! Votați pnl-eprele si dulapul din deal si o să vedeți voi…români fără rațiune politică!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *