Șase posturi scoase la concurs la Penitenciarul Botoșani

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) scoate la concurs sute de posturi. Se pot înscrie la concurs atât bărbați, cât și femei. Concursul se va desfășura cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Astfel, un număr de 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 700 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ – 665 pentru bărbaţi şi 35 pentru femei.

„Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească toți candidații, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor/ Penitenciarului/ Penitenciarului-Spital/ Centrului de Detenţie/ Centrului Educativ/ Bazei de Aprovizionare, Gospodărire, Reparaţii Bucureşti, secţiunea Carieră ori la sediile unităţilor organizatoare. Cei interesați pot obține informații suplimentare de la structurile de resurse umane din teritoriu. Toate activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.”, arată ANP.

La Botoșani, sunt șase posturi pentru bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *