Mesajul dur al unui medic pentru scepticii COVID: „Cei care nu cred şi se îmbolnăvesc să nu mai vină la spital!”

Cei care consideră că drepturile lor sunt limitate de măsurile anti-COVID ar trebui să se gândească la faptul că pot infecta la rândul lor mai departe, iar persoanele care nu cred că virusul există să nu mai vină la spital, este mesajul dur al medicul Cristian Oancea, directorul Spitalului „Victor Babeş” din Timişoara.

Îi rugăm să nu mai vină la spital dacă fac COVID.  Să se trateze cu tot felul de măsuri alternative, cu tot felul de terapii alternative, pentru că dacă nu crezi, de ce să mai încarci sistemul sanitar? Pe de altă parte este dreptul fiecăruia să facă ce vrea şi cum vrea cu viaţa lui. Noi aici suntem să neluptăm pentru viaţa celor care vor să trăiască şi vom rămâne aici. Pentru ceilalţi, care nu cred sau iau în derâdere toate aceste măsuri, care la rândul lor gândiţi-vă că mai au alţi adepţi, suntem neputincioşi în faţa lor. Dar, dacă se vor îmbolnăvi, să se trateze cu măsuri alternative, să nu încarce sistemul sanitar”, a declarat dr. Cristian Oancea.

Medicul are un mesaj şi pentru cei care cred că drepurile lor sunt încălcate de obligativitatea purtării măştii de protecţie.

Sursa: adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *