Deputatul Răzvan Rotaru: Redeschideți HoReCa! Opriți măsurile abuzive care pun în pericol activitatea economică!

Restricțiile, în contextul pandemiei, lovesc din nou HoReCa care, potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Sănătate Publică, este industria cu cele mai puține focare de Covid-19.

„Patronii și angajații restaurantelor și cafenelelor sunt persoane responsabile care nu trebuie sacrificate pentru a ascunde incompetența guvernanților PNL.” susține Razvan Rotaru

Industria HoReCa este una dintre cele mai afectate de restricțiile impuse de Guvern pe perioada pandemiei, rezultatul fiind o scădere bruscă a cifrei de afaceri cu 70% față de anul trecut și închiderea a circa 40% dintre firme, dintre firme, conform estimărilor.

Ticăloșia Guvernului PNL nu are limite. Se închid din nou restaurantele și cafenelele în interior, deși, abia de la 1 septembrie, au redeschis activitatea, cu o mulțime de reguli impuse privind protecția clienților, iar sălile de jocuri de noroc rămân deschise, fără niciun fel de problemă, pentru ca sunt anumite INTERESE, acolo. E bătaie de joc!” afirmă deputatul PSD prin intermediul unui comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *