Mămici din Botoșani, revoltate de atitudinea cadrelor medicale de la Secția de Pediatrie. „Mi-a răspuns sictirită și nervoasă”

Câteva mămici și-au spus revolta, miercuri, pe  o rețea de socializare cu privire la atitudinea unor cadrele medicale de la Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Botoșani. Aceste spun că o parte dintre cadrele medicale le vorbesc pe un ton ridicat, zeflemitor, iar această situație se înregistrează și la Maternitate.

Experiente proaste la spitalul de copii,sectia Digestivi.Sunt eu paranoia sau am nimerit chiar la balamuc? Femeile astea tipa încontinuu. Chiar nu exista respect fata de copii, somnul acestora si prostul exemplu pe care il dau? Infirmierele si ingrijitoarele cele mai scandalagioaice, apoi urcam pe scara ierarhica”, spune o mămică.

Cred ca asta e la ordinea zilei. Si eu am fost cu bebe cand avea vreo 10 luni si la fel era. Pana pe la 10-11 le tot auzeam bombanind pe holuri. După aceea isi luau frumușel mancarica si bauturica si mergeau sa se uite la tv si…la barfa. Urâtă experiență a fost. La spitalul de copii imi doresc sa nu mai ajung vreodată. Chiar si la primiri urgențe se comporta urât si multa indiferență”, spune alta.

La Urgente nici nu mai spun. Domnisoara Vasilica tipa pe holurile alea de zici ca e imperiul ei si pacientii sunt niste intrusi si ea trebuie sa ii anihileze…nu sa-i trateze. Pediatrie cica. De unele specimene de asistente nici nu mai pomenesc. Ma intreb…cat personal pe bune, lucreaza in aceste spitale si cat au platite locurile? Jos coruptia si spaga in sanatate!”, spune o altă botoșăneancă.

„Te fac la psihic.Toate mamicile erau speriate si nu-si doreau decat sa scape si sa nu mai aiba vreodata de a face cu aceasta sectie.Taceau din gura de teama sa nu.le faca rau copiilor.Pana aici s-a ajuns”, mai spune o mamă.

Pentru ca m-am certat cu o dna asistenta din cauza ca nu vroia sa aduca biberonul cu morcov unui copil de 1 luna mai repede de 3 ore,fetita mea a avut de suferit, a spus o altă botoșăneancă.

Credeam ca poate sunt eu prea stresata si prea suparata si mi de pare ca personalul e pe dos, dar se pare ca chiar asa e. In afara de o suuuuper dna asistenta, care e OM cu adevarat, pe acea sectie gasesti numai frustrați, pers fără suflet. Am fost nevoita sa plec cu fetita mea acum 4 luni la Iasi de pe sectia digestivi pentru a putea fi depistata o bacterie…la Bt se faceau experimente pe copilul meu care avea 1 luna. La Bt unele asistente se credeau mai mari in grad ca doctorii”, mai spune o mămică.

Si noi am avut experienta urata tot cu acest ” dr.” Ca nu o pot numi asa.. La fel, copil de 1 an si 3 luni am ajuns la urgenta cu febra mare.. speriat, plangea.. la carea ea tipa la mine sa.l pun pe pat pt consult sau sa.l tin in picioare si sa.i tin mainile si picioarele plus capul pt a sta imobilizat pt consult.. ( intrebarea mea a fost de unde atatea maine).. urla la copil sa nu mai planga, sa deschida gura si alte chestii…si cand am intrebat mi.a raspuns sictirita si nervoasa cu ochii peste cap ” rosu in gat, la ce te asteptai”… asa ceva din parte unui doctor te lasa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *