Cum a fost umilit botoșăneanul George Burcea de Andreea Bălan. „Mi-a zis că nu o să fac banii ei nici în 20 de ani”

Botoșăneanul George Burcea a făcut noi dezvăluiri la Ferma de la Pro TV, despre căsnicia cu Andreea Bălan. Acesta a povestit dedesubturile din mariajul său, dar și cum l-a umilit fosta soție, ori de câte ori a avut ocazia.

George Burcea a vorbit din nou despre mariajul cu Andreea Bălan, în contextul scandalului care a pornit între el și Andreea Antonescu. Actorul a dezvăluit lucruri neștiute din căsnicia cu artista.

„Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei…nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r.) Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici” a spus George Burcea, la Ferma de la Pro TV.

„Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață” a completat și Mihaela Rădulescu.

George Burcea, dezvăluiri din căsnicia cu Andreea Bălan

George Burcea a continuat să vorbească la Ferma de la Pro TV despre mariajul cu Andreea Bălan. Acesta a menționat că fosta soție l-a umilit, spunându-i că nici măcar în 20 de ani nu va ajunge să câștige banii pe care îi câștigă ea.

„Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei (Andreea Bălan” a spus George Burcea.

„Eu pe a mea o știu de 20 de ani. Întotdeauna iese adevărul la mijloc. E foarte ușor de prima pagină” a spus și Andreea Antonescu, după dezvăluirile făcute de George Burcea.

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *