VIDEO Nu uita să îți faci rezervare din timp la super petrecerea organizată la Botoșani de Aurel Moldoveanu și Casa Milord!

Cunoscutul artist Aurel Moldoveanu vine în județul Botoșani pentru a susține un concert la Casa Milord din Răchiți. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 18.00.  Participanții vor avea parte de un super show, dar și de un meniu special la un preț de 110 lei/ persoană. 

Cu o bucurie de necuprins, va livrez cu un discount suportabil. Supradoza daily de Interactiune…si anume: energie cu plus, vibe cat toata saptamana…la finalul careia va astept cu produsul finit, convertit intr-o seara unica, imposibil de clonat”, anunță cunoscutul artist Aurel Moldoveanu.

Petrecerea va fi organizată respectând toate regulile impuse de pandemia de coronavirus, iar participanții trebuie să își facă rezervare din timp pentru a prinde locurile disponibile. 
Rezervări și detalii la :  (0756) 222 233.

Casa Milord este un restaurant modern cu o capacitate de 100 de locuri, dar și cu o bucătărie ultramodernă, care a fost deschis la marginea municipiului Botoșani, în localitatea Răchiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *