Valeriu Iftime îndeamnă cluburile din Liga 1 la o răscoală împotriva CCA! „Va fi război mondial”

Foto: Sport Pictures

Arbitrajele sunt din nou „mărul discordiei” în Liga 1. Valeriu Iftime se plânge că FC Botoșani a pierdut puncte multe din cauza greșelilor de arbitraj și îndeamnă cluburile din Liga 1 la un protest. Finanțatorul formației moldovene este supărat că noii patroni de la Dinamo nu au făcut scandal după meciul cu FCSB.

Valeriu Iftime este furios din cauza celor care conduc meciurile din Liga 1. Este convins că FC Botoșani a pierdut multe puncte importante din cauza erorilor arbitrilor.

Finanțatorul moldovenilor este dezamăgit de spaniolii de la Dinamo. Este convins că trupa din „Ștefan cel Mare” a pierdut duelul cu FCSB în urma unor greșeli de arbitraj și nu pricepe de ce noii patroni nu au făcut scandal.

„Eu credeam că după meciul FCSB-Dinamo, spaniolii vor face un scandal mondial. Greșelile acestea au viciat rezultatul. Este incredibil!  Aici avem o mare problemă. Mulți spun că nu putem să intrăm în această problemă că nu avem reglementări. Nu putem să stăm la nesfârșit cu această cutie neagră. Orice se întâmplă, cei de acolo au dreptate. Sunt greșeli colosale, așa se întâmplă când se atinge masa critică, la un moment dat înnebunim toți și vrem VAR ca să scăpăm de aceste energii negative, va fi război mondial altfel, greșelile astea viciază rezultate!, a declarat omul de afaceri.

Valeriu Iftime nu mai suportă și vrea ca echipele din Liga 1 să-și unească forțele și să protesteze.

„Nu este în regulă! Rămân oameni fără serviciu, rămân oameni traumatizați. Mulți mi-au spus că acolo se întâmplă lucruri necurate. Eu aș face un protest începând de astăzi, alături de toate echipele din Liga 1.

Trebuie să se ia niște măsuri sau măcar să se spună că s-a greșit, să fim cu sufletul ușurat. Nu știu sub ce formă să protestăm, nu avem o formă în regulament. Cluburile din Liga 1 trebuie să se solidarizeze”, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

Valeriu Iftime are un mesaj și pentru oficialii LPF. Își dorește, la fel ca Dan Petrescu, arbitraj video în Liga 1.

„Cred că LPF trebuie să ne prezinte urgent un proiect prin care să avem VAR în Liga 1. Cred că Justin Ștefan poate face asta rapid. Înțeleg că președintele Gino Iorgulescu i-a delegat multe atribuții lui Justin Ștefan”, a mai spus Iftime la Digi Sport.

Sursa: prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *