Costică Macaleți devine pensionar de lux, cu aproape 15.000 lei pe lună. Numai pensia specială ar fi de aproape 9.000 de lei

Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Costică Macaleți, se poate lăuda cu o pensie la care alții doar visează.  La începutul lunii septembrie, acesta a ieșit la pensie. Macaleți a trăit o viață ca bugetar, iar acum statul român îl răsplătește cu o pensie de 6.000 de lei. În plus, acesta se încadrează și pentru pensie specială, așa că va mai primi aproximativ 9.000 de lei.
De profesie inginer, Macaleți a lucrat în domeniul gospodăririi apelor și la agenția locală de mediu, a fost deputat, prefect, consilier județean și președinte de CJ.

În ultimii patru ani, cât a fost la conducerea CJ Botoșani, Costică Macaleți nu s-a remarcat prin activități extraordinare, fiind deseori criticat de populație că se află într-o stare de inerție permanentă.

 

One thought on “Costică Macaleți devine pensionar de lux, cu aproape 15.000 lei pe lună. Numai pensia specială ar fi de aproape 9.000 de lei

  1. furt in toAta reGula hotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilorrrrrrrrrrrrrrrrrr moartea sa va manance hoooooooooooootilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *