FOTO Rapsozii Botoșanilor, la ceas aniversar. Spectacol de excepție la Cornișa

Foto: Marius Honceriu

Orchestra Populară ,,Rapsozii Botoșanilor’’ deschide stagiunea 2020-2021 cu două spectacole aniversare în zilele de 6 și 7 octombrie 2020. Anul acesta  Orchestra Populară ,,Rapsozii Botoșanilor’’  aniverseaza 50 de ani de activitate artistică . Spectacolele au loc  la Amfiteatrul Parcului de Agrement Turistic și  Sportiv Cornișa  din Botoșani, iar accesul publicului se va face între orele 17 și 17.30 .

Publicul a participat în număr mare la primul spectacol, care a avut loc marți, respectând distanțarea socială și purtând măști în timpul spectacolului.

Alături de artiștii orchestrei vor fi și invitați speciali din țară, artiști renumiți :Ionuț Dolănescu, Dinu Iancu Sălăjanu, Laura Lavric și Gheorghița Nicolae – realizator TVR ,, Tezaur Folcloric ’’.

Invitațiile se pot obține începând cu data de 1 octombrie la sediul Orchestrei Populare ,,Rapsozii Botoșanilor’’  în limita locurilor disponibile.

 

One thought on “FOTO Rapsozii Botoșanilor, la ceas aniversar. Spectacol de excepție la Cornișa

  1. Felicitari singurului om de pe scena care poarta masca medicala. Ceilalti ce au, nu pot da din arcus sau izbi in tambal daca au masca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *