FOTO & VIDEO! Intersecție puternic inundată în municipiul Botoșani. Primarul Cosmin Andrei, la fața locului: Neapărat trebuie să refacem infrastructura de colectare a apelor pluviale

O intersecție din municipiul Botoșani a fost puternic inundată, marți după-amiză, în urma ploilor abundente. Este vorba de intersecția Octav Onicescu cu Împarat Traian, acolo unde mașinile au rămas blocate din cauza apei acumulate. La fața locului au ajuns pompierii, dar și primarul ales al municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a declarat că problema intersecțiilor inundate din municipiul Botoșani va fi rezolvată cu prioritate în mandatul său.

”Avem patru zone care inundă atunci când avem precipitații mai abundente: Octav Onicescu cu Împărat Traian, Fabi Trans, Modern Calor, Stadionul municipal, acolo unde neapărat trebuie să refacem infrastructura de colectare a apelor pluviale. Cu ce bani, cu cine, sunt detalii pe care nu le știm încă. Sunt rețele de apă subdimensionate”, a precizat Cosmin Andrei. 

 

 

2 thoughts on “FOTO & VIDEO! Intersecție puternic inundată în municipiul Botoșani. Primarul Cosmin Andrei, la fața locului: Neapărat trebuie să refacem infrastructura de colectare a apelor pluviale

  1. Și cam când aflăm soluțiile, că de 8 ani sunteți viceprimar? Mai e Podul de Piatră, dar se pare că nu știți încă harta cu zonele inundate ale orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *