Atacantul croat Marko Dugandzic a părăsit FC Botoșani. Este măgulitor ce spune despre Botoșani și România

Atacantul croat Marko Dugandzic a părăsit după 10 luni gruparea roș-alb-albastră unde a marcat 11 goluri și va semna cu o echipă din Rusia. Într-un super interviu Marko povestește părerile despre Romînia, experiența de la Botoșani și despre relația cu Marius Croitoru.

Fotbalistul susține că familia sa nu a fost de acord să vină în România.

Tata și mama au fost reticenți la început. Îmi ziceau că e departe, că nu e o zonă atrăgătoare. M-au sfătuit să mai aștept, să aleg un oraș mai mare, mai plăcut. După ce am stat în Italia, poate cea mai frumoasă țară din lume, era un pic ciudat să merg în România, despre care deseori nu auzi cuvinte prea plăcute în Europa. Numai că din prima zi în care am ajuns la Botoșani mi-am schimbat total părerea. S-au risipit orice îndoieli. Am descoperit o cu totul altă Românie decât cea despre care se vorbește prin clișee, în necunoștință de cauză. Le-am spus tuturor, familie, prieteni, foști colegi: „România e fantastică! Trebuie să veniți aici să vă dați seama!””, a spus fotbalistul.

Jucătorul  spune că a fost cucerit de amabilitatea oamenilor, muzica și mâncarea românească.

Amabilitatea oamenilor, frumusețea locurilor, mâncarea, muzica românească. Tot! N-aș putea să rostesc un singur cuvânt urât despre România. Nu-mi închipuiam niciodată că voi putea fi așa de impresionat de această țară. Botoșaniul e un oraș drăguț și calm, litoralul la Constanța e captivant, iar Bucureștiul are un magnetism aparte. Am stat în Capitală 4-5 zile când am fost accidentat, am venit la control și la tratament, dar mi-am făcut timp și să mă plimb singur. Am mers în Centrul Vechi, am văzut clădirea Parlamentului, am intrat în mall-uri, am stat la terase, am întâlnit oameni diverși. A fost suficient să-mi fac o impresie excelentă. Chiar și după ce voi pleca de aici, voi dori să revin în vacanțe, să fac vizite în liniște”, spune jucătorul într-un interviu: https://bit.ly/34rWBkN.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *