Doi fotbalişti de la Botoşani sunt aşteptaţi la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova face trei transferuri în ultimele 24 de ore ale perioadei de mercato. Unul dintre jucătorii care vin în Bănie este Ivan Mamut, un atacant croat în vârstă de 23 de ani şi 1,92 metri înălţime.

Ivan Mamut (23 de ani) vine din Croaţia, de la Inter Zapresic, care în ultimul sezon a evoluat sub formă de împrumut la Sesvete. Croatul are acelaşi profil ca al lui Elvir Koljic, accidentat grav în meciul cu Poli Iaşi.

Mamut este cotat la 650 de mii de euro pe site-ul transfermarkt.com şi a marcat opt goluri în acest an pentru fosta sa echipă.

În ultima zi de mercato, oltenii au anunţat şi transferul lui George Cîmpanu, de la FC Botoşani: „Universitatea Craiova mai are încă un jucător la Naţionala Under-21: George Cîmpanu. El a semnat cu Ştiinţa pe o perioadă de 5 ani, fiind un fotbalist monitorizat de noi de aproape doi ani. Rămâneţi cu ochii pe canalele noastre media pentru alte anunţuri extrem de importante”, a scris U Craiova pe Facebook.

Coform fanatik.ro, care a anunţat şi transferul lui Mamut la Craiova, oltenii negociază şi pentru un alt atacant de la FC Botoşani, germanul Reagy Ofosu (29 de ani).

Sursa: telekomsport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *