Cum înșelau șoferii doi invidizi care se plângeau că au rămas fără combustibil la mașină

Doi bărbați, care circulau cu un Audi cu numere de Bulgaria, opreau mai mulți șoferi, iar sub pretextul că au rămas fără combustibil, îi înșelau. Polițiștii le-au venit de hac, însă, în urma unui apel la 112.
Sâmbătă, în comuna Păltinoasa, oamenii legii i-au prins în flagrant delict pe Neculai Vasile, de 51 ani, domiciliat în municipiul București și Văduva Florin, de 28 ani, din comuna Movilița, județul Ialomița, în
apropierea unui autoturism marca Audi model A8 cu numerele de înmatriculare Bulgaria, staționat în localitatea Capu Codrului, la câțiva zeci de metri de trecerea la nivel cu cale ferată, care purtau discuții cu un bărbat de 30 ani, din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

Aceștia i-au solicitat suceveanului bani, pe motiv că ar fi rămas fără motorină, dându-se drept cetățeni turci. Suceveanului i-au fost oferite două ghiuluri ce păreau a fi din aur contra sumei de 200 euro, acesta fiind de acord să ofere suma de 900 lei în schimbul inelelor în cauză.

La scurt timp, la fața locului a intervenit echipajul de intervenție la evenimente a Secției de Poliție Rurală nr. 10 Gura Humorului, iar în timpul discuțiilor cu organele de poliție, unul dintre indivizi a smuls ghiulurile din mâna persoanei vătămate, pe care le-a aruncat în vegetația de lângă partea carosabilă și i-a înapoiat acestuia energic suma de 900 de lei.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru „înșelăciune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *