Un șofer i-a oferit unui polițist un apartament după ce a fost oprit în trafic. Ce descoperise agentul

Un șofer din Cluj a vrut să mituiască un polițist cu un apartament, ca să scape de de dosarul penal, după ce a condus deși nu avea permis. El și-a recunoscut faptele și a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare.

Șoferul a fost oprit în trafic în 9 martie, la Turda și dus la secție pentru cercetări, el având o altă abatere gravă din 5 ianuarie, când a fugit de poliție. Ca să scape de dosarul penal, șoferul i-a oferit agentului 1000 de euro, însă acesta a refuzat. Așa că bărbatul a mărit miza la… un apartament, scrie Actual de Cluj.

”În timp ce politistul întocmea actele şi discuta cu inculpatul, cel din urmă a continuat cu rugăminţile de a fi iertat, a scos banii din buzunar şi i-a oferit poliţistului, propunere refuzată din nou. După verificările efectuate şi după ce s-a constatat că inculpatul nu avea dreptul de a conduce autovehicule, la data de 5 ianuarie 2020, poliţistul i-a adus la cunoştinţă că urmează să i se întocmească şi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 335 alin. 2 Cod Penal (conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România -n.red.) iar inculpatul, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, i-a promis poliţistului un apartament, promisiune refuzată din nou”, arată procurorii.

Fapta a fost denunțată de polițist, iar șoferul a recunoscut tot și a primit o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare cu suspendarea sub supraveghere pentru doi ani, pentru recunoașterea faptelor.

 

Sursa: StirilePROTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com