Marius Croitoru a anunţat plecarea a doi fotbalişti de la Botoşani: ”Îi înţeleg. Visul lor nu a fost să joace la Botoşani sau toată viaţa aici”

Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Marius Croitoru a confirmat că gruparea moldavă discută transferurile a unul sau chiar doi fotbalişti de la echipa botoşăneană.

FC Botoşani joacă duminică de la ora 13:30 în direct la Telekom Sport: ”Va fi un meci greu mai ales ţinând cont de rezultatele pe care le-au avut în ultima perioadă s-au reorganizat sunt destul de bine organizaţi în teren, o echipă bună” a spus Marius Croitoru înainte de acest duel.

Antrenorul moldovenilor a confirmat că sunt discuţii ca unii dintre jucătorii săi să plece de la echipă: ”Sunt discuţii avansate în momentul acesta şi sunt şanse să plece unul chiar doi jucători. Genul Offosu trebuia să se transfere a fost la vizita medicală după care a picat transferul ce puteam să îi spun unui jucător care câştigă de şase ori mai mult decât la Botoşani să semneze să se transfere la o echipă importantă într-un campionat bun şi a doua zi când toate contractele erau semnate din partea noastră el trebuia numai să facă vizita medicală să semneze vă daţi seama că este dărâmat din toate punctele de vedere de asta am preferat să nu joc cu el la Sibiu îmi este foarte greu să îl capacitez” a mai spus Croitoru.

”Singura problemă a mea este din punct de vedere mental pentru că unii nu sunt cu gândul aici şi îi înţeleg pentru că visul lor nu a fost să joace la Botoşani sau toată viaţa la Botoşani” a mai declarat tehnicianul formaţiei moldovene.

Sursa: telekomsport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *