FOTO Scandal de la partide! Mașina unui botoșănean, vandalizată de un individ

Un bărbat din satul Horodiștea, comuna Păltiniș, și-a găsit mașina complet distrusă, zilele trecute, de un vecin cu care este în conflict de 30 de ani. Dan Dănilă și soția sa Luminița trăiesc cu frica în sân din cauza vecinului lor Mihai D., de 54 de ani. Aceștia spun că individul îi amenință că le dă foc la casă, îi amenință cu moartea și de câte ori îi vede le vorbește foarte vulgar.

Ultima dată, individul le-a spus că îi omoară pentru că au susținut PSD-ul în campania electorală.

El este susținător al actualului primar, care este de la PNL, iar la noi, fiica mea a fost într-o secție de votare, iar fiul a lipit niște afișe cu PSD. De asta el a început să facă scandal. Luni, după alegeri, mașina aceasta era parcată în fața casei, iar noi am vrut să ieșim din curte cu o altă mașină să mergem la niște animale. Nu ne-a lăsat. A blocat drumul cu niște pari, se punea în fața mașinii. Apoi noi am dat înapoi cu spatele să intrăm în curte și am profitat de neatenția lui și am ieșit și am mers. În urma noastră, el a luat un topor și a distrus mașina fiului, care era parcată. Am văzut grozăvia când am ajuns acasă”, ne-a spus Luminița Dănilă.

La fața locului au fost chemați polițiștii, care au întocmit un dosar penal pentru distrugere.
Oamenii se tem însă pentru siguranța lor.

„Mereu ne amenință și cred că dacă nu era mașina în drum ne spărgea geamurile la casă sau ne dădea foc. Este un om vulgar și periculos și toți se tem de el, de asta nimeni nu se pune martor”, a spus femeia.

 

2 thoughts on “FOTO Scandal de la partide! Mașina unui botoșănean, vandalizată de un individ

  1. Pe oameni de tipul celui de la Păltiniș se bazează liberalii pentru a prelua puterea la Botoșani?
    Asemenea indivizi trebuie să fie ,,cazați” la pușcărie, nu să fie liberi pentru a-și amenința
    semenii. Eleganța și elocința, consistența discursului politic și seriozitatea în realizarea promisiunilor electorale au dispărut la oamenii politici din România după anul 2000.
    Măi politrucilor, chiar n-ați învățat nimic de la Cîmpeanu sau de la Rațiu? Ferește-ne, Doamne,
    de Belzebut!

  2. Asta-i PNL, fostul PDL. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere. Din pacate suntem afectati noi, cetatenii normali. Locul infractorilor e la puscarie. Nu la primarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *