Mesaje sfâșietoare după moartea lui Ionuț, tânărul botoșănean prins la opt metri sub pământ. „Vestea ne-a străpuns inimile ca un glonț”

Ionuț Cimpoeșu, din Dorohoi, a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ. Tragedia a avut loc pe 02 octombrie, puțin înainte de ora 22.00 în comuna Pomarla. Tânărul lucra la construcția unei fântâni când a fost prins sub malul de pământ, fiind acoperit în totalitate. Timp de două ore, noua pompieri au acționat pentru a-l scoate de sub pamant.

Tânărul a fost scos fără suflare

S-a intervenit cu un buldoexcavator, cu accesorii specifice și chiar cu mâinile goale.
Scoasa de sub pământ, victima a fost preluata de echipajul medical care, din nefericire, au declarat decesul.

Iată câteva dintre mesajele transmise de apropiați:

„Dumnezeu sa te erte prieten drag ai plecat prea repede dintre noi și ne ai lăsat cu o durere mare pe suflet Dumnezeu sa te odihnească în pace nu te vom uita niciodată ai fost un prieten de milioane”

Dumnezeu sa te ierte, te ai dus prea devreme prieten drag, aveai tot viitorul înainte,Dumnezeu ia oamenii buni lângă el, te am respectat și te voi respecta toată viata, ai lăsat multe goluri în sufletele la toti, nu mai am cuvinte. Sper sa ți fie mai bine acolo unde ești acum”

„Vestea ne-a străpuns inimile ca un glonț. Cu durere în suflet, îți spunem drum lin spre cer… Regret enorm de mult faptul că vara asta nu am avut ocazia să ne întâlnim și să stăm de vorbă. Ai plecat de lângă familie și prieteni prea devreme, nu e corect. Sper că o să ai parte de liniște și de pace acolo unde mergi, să ai grijă de noi, să ne ajuți cum o făceai și când îți ceream ajutorul. Pentru noi ai fost, ești și vei rămâne un om cu suflet bun. Nu ai dispărut… doar ai un drum lung de făcut, și cu ajutorul lui Dumnezeu ne vom întâlni cu toții într-o zi, familie, prieteni și colegi! Nu te vom uita niciodată, suflet bun! Odihnește-te-n pace!”

Nu imi vine sa cred ce nenorocire sa putut întâmplă. Prea tânăr nu trebuia… Dumnezeu sa te odihnească în pace ai fost un prieten și un copil de milioane, încă nu imi vine a crede ce sa putut întâmplă Dumnezeu sa aibe grija de tine. Condoleanțe familiei”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *