FOTO! Pro România a câștigat două primării din județul Botoșani cu tineri de până în 30 de ani, care vin din mediul privat. Cine sunt aceștia!

Pro România Botoșani a câștigat două primării din județul Botoșani cu tineri de până în 30 de ani. Este vorba de Adrian Nistor, de 29 de ani, care a devenit primar ales al comunei Brăești și Claudiu Ilaș, de 26 de ani, primar al comunei Dângeni. 

Adrian Nistor

Adrian Nistor a activat în mediul privat, având propria afacere în domeniul agricol. La alegerile de duminică, Nistor a obținut  47,36% din voturi, 

Cetățenii comunei mele și-au dorit o schimbare, iar eu și echipa mea de consilieri o să le demonstrăm că au făcut alegerea cea bună și împreună o să lucrăm puțin diferit față de cum s-a lucrat până acum, să fim mai mult pentru oameni. Avem în plan mai multe proiecte și sperăm să le atingem pe toate în decursul a patru ani sau măcar majoritatea dintre ele și să avem în primul rând o primărie funcțională, cu mai multă transparență”, a spus Adrian Nistor.

Claudiu Ilaș

Cel mai tânăr primar ales, duminică, în județul Botoșani are 26 de ani și va conduce Primăria Dângeni. Este vorba de Claudiu Ilaș, care vine, de asemenea, din mediul privat, acesta având tot o afacere în domeniul agricol. 

Vreau să le mulțumesc din suflet cetățenilor comunei Dângeni, care au făcut o schimbare curajoasă, zic eu, și și-au pus bazele într-un candidat tânăr. În ceea ce privește planurile noastre pentru comuna Dângeni, dorim să continuăm toate proiectele începute de domnul primar (nr. Cătălin Rotundu) pentru că sunt în folosul comunității. În ceea ce privește planurile noastre pentru viitor, dorim să accesăm orice fond european care se poate pentru comuna Dângeni și în acest scop dorim să avem o persoană strict desemnată pentru așa ceva, pentru că știm clar că fondurile europene ne pot aduce un grad mare de dezvoltare la nivel de comună. Nu dorim nici să dăm frâu liber asistaților sociali, dar nici să-i neglijăm pe cei care merită cu adevărat. Să fim realiști, în mediul rural sunt persoane care merită să fie asistate social, dar pe merit”, a declarat noul primar al comunei Dângeni, care ținut să precizeze că a câștigat alegerile după ce a mers din poartă în poartă la fiecare cetățean și a fost sincer în ceea ce privește promisiunile făcute.

Pro România a obținut la nivelul județului Botoșani peste 60 de consilieri locali, doi primari, doi consilieri județeni și doi consilieri locali la municipiul Botoșani, potrivit datelor parțiale.

A fost o campanie destul de dificilă, o luptă inegală, dar trebuie să ținem cont că noi, Pro România, nu am avut niciun ales local. Am pornit de la zero, iar acum am construit fundația acestui partid, Pro România Botoșani, formată din aleșii locali”, a spus Mihaela Huncă, coordonatorul Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *