FOTO Accident mortal! Impact violent între un TIR și un autoturism

Foto: Bihon

O persoană a decedat și o altă persoană se află în cod galben medical, în urma unui accident produs joi dimineață pe ruta Oradea-Cluj, în localitatea Piatra Craiului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10:25. ISU Crișana a fost sesizat telefonic prin 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Piatra Craiului. În accidentul respectiv au fost implicate un TIR și un autoturism. Apelantul a precizat că doi bărbați au rămas încarcerați în autoturism, scrie Bihon.ro.

„Pentru salvarea victimelor, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu o ambulanţă de tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a transmis maior Camelia Roșca, din cadrul ISU Crișana.

„Accident rutier produs în jurul orei 10.25, pe DNI E60, în apropierea localității Bucea. Conform primelor informații, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe DN1 E60, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, intrând în coliziune cu un autotren care circula pe sensul opus. În urma impactului, a rezultat decesul unui bărbat, pasager în autoturism. În acest moment, circulația este întreruptă pe ambele sensuri.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerului, de pe locul din drepata, din autoturism. Șoferul mașinii se află în cod galben medical și a fost transportat la UPU a Spitalului Județean Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *