FOTO Medic în stare gravă la spital după accidentul de pe drumul Botoșani- Iași

Un medic se zbate între viață și moarte, după ce a fost implicat în tragicul accident de la Lețcani. Cătălina Turlică lucra la Spitalul de Urgențe din Bacău. Lucra acolo de ceva timp, însă de loc este din Iași. Medicul se afla în autobuzul implicat în accident. În urma impactului a fost proiectată pe geam și a suferit răni extrem de grave. Cătălina Turlică lucra la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) și a salvat multe vieți, scrie bzi.ro. Marți dimineața, însă, viața ei a fost salvată de colegi. Acum, la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, medicii sunt cu ochii în patru.

Deși este în stare gravă, Cătălina Turlică are șanse să scape cu viață, însă recuperarea va fi grea. Asta spun acum medicii care o îngrijesc în clinica de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI).

Un șofer cu puțină experiență a provocat tragicul accident rutier

Șoferul care a provocat accidentul se numește Adrian Onișor și este din comuna Ruginoasa. El a povestit, după impact, că a rămas fără frâne și nu a mai putut controla camionul greu de zeci de tone. După impact, la Lețcani, a început o luptă contracronometru pentru salvarea de vieți. Medicii ajunși în zonă nu au putut face, însă, prea mult. O persoană a murit pe loc, iar două și-au găsit sfârșitul în mâinile medicilor, după ce au ajuns la spital. Accidentul s-a produs după ce un TIR a intrat într-un autobuz. După impact, autobuzul s-a răsturnat peste un microbuz. La scurt timp, autoritățile ieșene au fost anunțate despre producerea accidentului rutier. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și ale Poliției Rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *