Comuna în care primarul a fost ales cu 100% din voturi. “Îl votăm până l-om băga în formol”

Dumitru Văcaru, primar din 2008 în localitatea Gostinu, judeţul Giurgiu, a obţinut un nou mandat cu 100% din voturi, fiind singurul candidat. “Îl votăm până l-om băga în formol și tot nu îl dăm afară”, a declarat o localnică, potrivit Digi24.

Dumitru Văcaru, candidat PNL, a obţinut toate cele 856 de voturi, la o prezenţă de puţin peste 58% în comuna sa, conform datelor Autorităţii Electorale Permanente. “Să vă spun sincer – am votat cu consilierii mei la PSD și cu primarul în funcție la comună. Pentru faptul că e la al treilea mandat și mai e ceva de făcut și plus de asta știam că șansele unui candidat din partea PSD-ului ar fi fost minime. Mai trebuie făcute pe șoseaua principală șanțuri, pavele și mai sunt foarte multe lucruri de făcut”, a spus Ion Sprangate, candidat PSD la funcția de consilier.

Este foarte bun. A făcut tot ce a trebuit în comuna asta și face în continuare. Îl votăm până l-om băga în formol și tot nu îl dăm afară”, susţine o localnică. “Când o ieși la pensie, om vede. Sau și la pensie trebuie să stea. Gospodar bun”, spune un alt alegător. Dumitru Văcaru a montat un panou unde a trecut proiectele şi termenele, ca alegătorii să-l poată judeca. “În 2018 am pus panoul ăsta și am și proiectele de viitor. Achiziție măturătoare stradală – și cu termene – 2019. În iunie 2019 am luat-o. Trotuare stradale 2020-2021 – de aia le-am și pus cu termene, ca omul să mă poată judeca”, spune primarul din Gostinu.

Sursa: Libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *