FOTO! Locuința unui botoșănean, răscolită de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au efectuat o percheziție domiciliară la o adresă de pe raza municipiului Dorohoi, la o persoană despre care existau informaţii că are preocupări în sfera contrabandei cu ţigări, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

În data de 29 septembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au declanşat o acţiune specifică pentru depistarea unor persoane care aveau preocupări pe linia contrabandei cu produse din tutun.

În urma documentării activităţilor infracţionale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au stabilit că cetăţeanul român L.C. în vârstă 47 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, desfăşoară activităţi de colectare, depozitare şi comercializare de produse accizabile supuse marcării, cunoscând că acestea provin din contrabandă, obţinând astfel, în mod ilicit, beneficii financiare.

Astfel, în baza autorizațiilor emise de către Judecătoria Dorohoi, poliţiştii de frontieră au desfășurat percheziţii la domiciliul persoanei suspecte.

În urma percheziţiei a fost descoperită şi reţinută cantitatea totală de 8.780 de ţigarete diferite mărci, în valoare totală de 4.200 de lei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de infracțiuni asimilate infracţiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, a precizat Minodora Răcnea.

Totodată, cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *