Dimineţile se răcesc. Te-ai gândit să cumperi o jachetă pentru perioada de tranziție?

Perioada dintre toamnă şi iarnă este una dintre cele mai incomode, pentru că oscilaţiile de temperatură şi precipitaţiile pot crea dificultăţi în găsirea celei mai potrivite vestimentaţii.

Acum ai nevoie de o jachetă de tranziţie, uşoară şi confortabilă, care să te protejeze de frig şi de precipitaţii fără a te supraîncălzi. Totodată, acesata trebuie sa fie versatilă şi să îţi ofere confortul de care ai nevoie în fiecare moment al zilei. 

Iată câteva din modelele de jachete de tranziţie pentru bărbaţi. O parte le poţi găsi şi în colecţia oferită de Bolf la preţuri foarte accesibile. 

The Weldon de Nobis

Pentru zilele de toamnă în care dimineţile sunt călduroase şi serile umede şi friguroase, jacheta de tranziţie The Weldin de Nobis este ideală pentru a te proteja. Croiala elegantă, captuşala din plasă, orificiile de închidere cu ax pentru a preveni supraîncălzirea, lungimea adecvată pentru a te proteja de noroi şi stropi de ploaie, buzunarele multifuncţionale cu deschizătură frontală sau laterală – toate o recomanda ca o achiziţie valoroasă pentru perioada de tranziţie. 

Jacheta interschimbabilă Colombia trei în unu

Cu această jachetă beneficiezi de toată versatilitatea de care ai nevoie pe tot sezonul toamnei şi, totodată, primeşti trei jachete într-una. Aceasta constă într-un strat exterior, o căptuşeală reversibilă şi impermeabilă şi un bombardier rezistent la apă. În zilele friguroase şi umede le poţi îmbrăca pe toate trei, iar în zilele cu temperaturi mai blânde, poţi folosi doar bombardierul. Stratul exterior este prevăzut în partea inferioară a spatelui cu un buzunar pentru a depozita căptuşeala. 

Jacheta Raven de la Fjallraven

Iată o jachetă inspirată din modelele armatei SUA. Aceasta a fost continuu adaptată pentru a ţine pasul cu moda, păstrând totuşi stilul original şi clasic, specific pragmatismului american. Este vorba despre cele patru buzunare din faţă, cordoanele de tracţiune din talie şi gluga fixă care se poate scoate din guler în zilele ploioase. Totodată, această jachetă de tranziţie se remarcă prin durabilitate, capacitatea de uscare rapidă şi rezistenţa la intemperii. 

Jacheta Moto din piele clasică 

Jachetele din piele sunt ideale pentru perioada de tranziţie, iar acest model este cât se poate de confortabil. Este o jachetă din piele special concepută pentru a permite lejeritate de mişcare, cu un look dur care va fi adorat de cei tineri sau de persoanele sportive. Fermoarele de la manşetă şi de la buzunare asigura o bună etanşeitate şi protecţie impotriva frigului şi a vântului de toamnă. Este jacheta perfectă pentru călătorii şi o poţi purta în orice sezon.  

Jacheta din denim căptuşită

Jachetele din denim sunt populare, funcţionale, atemporale şi versatile. Se pot purta în numeroase situaţii şi, dacă sunt şi căptuşite, te vor proteja cu succes de frigul şi ploile specifice toamnei. 

Jacheta biker

Jacheta biker se remarcă prin nervurile transversale de-a lungul mânecilor, detaliile din talie şi buzunarele şi manşetele cu fermoar. Se va potrivi de minune cu o pereche de blugi zdrenţuiţi pentru o ieşire de noapte, sau cu o cămaşă şi pantaloni de stofă pentru o ieşire de zi.  





Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *