FOTO & VIDEO Altar de lumânări pe treptele Spitalului de Copii din Botoșani. Asistenta șefă Tamara Guluță, condusă, astăzi, pe ultimul drum

Asistenta șefă din cadrul Secției de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani, Tamara Guluță, va fi înmormântată marți, 29 septembrie. Colegii săi au făcut un altar de lumânări pe treptele unității spitalicești unde Tamara Guluță a lucrat ani de zile. Totodată, aceștia au ținut un moment de reculegere în memoria ei. 

Trupul neînsuflețit al asistentei răpusă de COVID-19 își va găsi odihna de veci  în cimitirul Pacea. Colegii săi vor merge, însă, miercuri, la mormântul său pentru a-i aduce un ultim omagiu.

„Imi placea atat de mult de dumneaei! Candva nu stiam bine cum se numeste doamna iar cand voiam sa intreb ceva despre dumneaei, spuneam „doamna aceea frumusica, grasuta, care e asistent sef la pediatrie”…in timp am si cunoscut o si am constatat ca nu era doar frumusica ci era un om intotdeauna calm, intotdeauna cu zambetul pe buze iar daca cineva ii facea o observatie, nu indraznea sa se contrazica ci doar i se imbujorau obrajii si punea capul in hartii ca un copilas cu bun simt”, spune un cadru medical.

Tamara Guluță avea 57 de ani și suferea de mai multe afecțiuni, dar a fost infectată și cu COVID-19.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *