Tamara Ciofu: Voi sprijini toate proiectele colegilor mei Doina Federovici și Cosmin Andrei pentru siguranța unui nivel de trai mai bun pentru fiecare botoșănean

Deputatul social-democrat, medicul Tamara Ciofu și-a arătat sprijinul pentru Doina Federovici și Cosmin Andrei la Președinția Consiliului Județean și Primăria Municipiului Botoșani în vederea punerii în aplicare a proiectelor și măsurilor pentru îmbunătățirea și creșterea accesului la sănătate și educație pentru copiii și familiile din fiecare localitate a județului.

Felicitări Doina! Felicitări Cosmin! Sunt alături de voi în toate programele și obiectivele pe care le-ați prezentat botoșănenilor pentru a fi aplicate în următorii 4 ani pentru județul și municipiul Botoșani. Botoșănenii v-au acordat încrederea lor pentru că ați demonstrat că sunteți alături de ei, că i-ați ascultat și ați venit cu programe și proiecte complete pentru dezvoltarea județului și municipiului Botoșani în toate domeniile prioritare: sănătate, educație, infrastructură rutieră și de utilități publice, locuri de muncă, fonduri europene etc. PSD Botoșani a demonstrat că ține cont de problemele transmise de botoșăneni în fiecare comunitate locală”, a declarat Tamara Ciofu.

Deputatul social-democrat a subliniat că se va implica alături de Doina Federovici și Cosmin Andrei pentru continuarea dotărilor cu aparatură medicală avansată a Spitalului Județean și a celorlalte unități sanitare din județ, inclusiv a Spitalului de Boli Paliative, precum și a cabinetelor de medicină școlară pentru care va crește numărul acestora astfel încât să acopere o mare parte din unitățile de învățământ. Sănătatea și educația copiilor din Botoșani rămân prioritatea zero pentru mine și colegii mei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *