Vezi cine sunt primarii din orașele Bucecea, Darabani, Flămânzi, Săveni și Ștefănești! (Update)

La Bucecea, social democratul Angel Gheorghiu a câştigat detaşat în faţa liberalului Bogdan Gheorghe Suruciuc. Gheorghiu a fost votat de 1.297 de alegători, din totalul celo 2.178 de voturi valabil exprimate. Pe locul doi, Bogdan Gheorghe Suruciuc, de la PNL, a obținut 685 voturi, iar pe trei Fănica Dăscălescu de la ALDE a obținut 111 voturi.

La Darabani, câștigătorul alegerilor pentru  funcția de primar este Mihai Alin Gârbaci (PNL), cu 2.488 de voturi. Pe locul al doilea s-a clasat candidatul PSD, Vasile Floria, cu 617 voturi, iar pe trei candidatul USR Plus, Dan Târniceru Ifrim, cu 414 voturi. Fostul deputat Stelică Iacob Strugaru, care a candidat din partea PMP, a obținut doar 10 voturi. La Darabani, au fost exprimate valabil 3.833 de voturi.

La Flămânzi, candidatul PNL, Dan Oloeriu a câștigat detașat alegerile, cu 2.560 de voturi, din totalul celor 3.824. Pe locul II s-a clasat Constantin Pitorac (Partidul Dreapta Liberală) cu 388 de voturi, urmat de Dan Petru Manole (PSD)- 377 și Vlad Romaniuc (USR Plus)- 368 voturi.

La Săveni, actualul primar, Relu Târzioru (PSD) a câștigat alegerile cu 2.536 de voturi din totalul celor 3.085 de voturi valabil exprimate. Pe locul doi, candidatul PNL, Liviu Martiniuc, a obținut 485 de voturi, iar pe locul trei, candidatul Pro România, Radu Acsanei, a primit 64 de voturi.

La Ștefănești, după centralizarea datelor din patru din cele cinci secții de votare, actualul primar, Florin Buțura (PNL) a obținut 935 de voturi, iar candidatul PSD, Petru Ostafe, a avut 743 de voturi. Candidatul Pro România, Liviu Vasile Peatcoschi, a avut 54 de voturi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *