Reacția liderului PSD Botoșani, Doina Federovici, după aflarea rezultatelor exit-poll

Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, a declarat, duminică, după închiderea urnelor că are încredere că rezultatele finale ale alegerilor locale vor fi în favoarea PSD. Aceasta a mulțumit echipei sale, dar și tuturor botoșănenilor care au mers la urne, și a precizat că au fost selectați cei mai buni candidați pentru aceste alegeri locale.

Sunt ferm convinsă că mâine dimineață vom avea acele rezultate pe care le așteptăm. Suntem încrezători și, cum îmi place mie să spun, cu bunul Dumnezeu înainte”, a declarat Doina Federovici.

Potrivit unui sondaj exit-poll realizat de Sociopol, noul primar general al Capitalei este Nicuşor Dan. El ar fi adunat 45% dintre voturile bucureştenilor şi se situează la mică distanţa în faţa Gabrielei Firea, care ar fi obţinut 44%. Podiumul este completat de Traian Băsescu, care ar fi fost votat de 7% dintre bucureşteni. Ceilalţi candidaţi au obţinut 4% dintre voturi.

Nu este un val antiPSD, eu cred că fiecare județ are particularitatea sa din punct de vedere politic”, a spus Doina Federovici.

3 thoughts on “Reacția liderului PSD Botoșani, Doina Federovici, după aflarea rezultatelor exit-poll

  1. Iar nu pricepe Botosani-ul ce se petrece in tara.
    Iar ramanem de caruta.
    Vorba aleia care pleca la Bacau (sau la Voluntari) : suntem prosti, dar suntem multi.

  2. Ba este un val anti pzd! Doar ca inca n-a ajuns la judetele cele mai sarace…Nu ai nevoie de statistica sa stii ca pzd nu a castigat pentru ca sunt judetele sarace, ci judetele sunt sarace pentru ca a castigat pzd…Ce grup select: Teleorman, Vaslui, Botosani… Te umple sila…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *