VIDEO Atmosferă liniștită la sediul PSD Botoșani după anunțarea rezultatelor exit-poll. Cosmin Andrei: Eu cred că vom avea un rezultat bun la Botoșani, atât în municipiu, cât și în județ

Atmosferă liniștită la sediul PSD Botoșani după anunțarea rezultatelor exit poll. Social-democrații așteaptă rezultatele alegerilor locale la Botoșani.

Deocamdată, însă, potrivit unui sondaj exit-poll realizat de Sociopol, noul primar general al Capitalei este Nicuşor Dan. El ar fi adunat 45% dintre voturile bucureştenilor şi se situează la mică distanţa în faţa Gabrielei Firea, care ar fi obţinut 44%. Podiumul este completat de Traian Băsescu, care ar fi fost votat de 7% dintre bucureşteni. Ceilalţi candidaţi au obţinut 4% dintre voturi.

Eu cred că vom avea un rezultat bun la Botoșani, atât în municipiu, cât și în județ”- Cosmin Andrei

Sunt încrezător că vom avea un rezultat bun la București pentru că fiecare județ are specificul său. Nu putem trage o concluzie după un sondaj de opinie că ar putea fi un alt rezultat la Botoșani, suntem încrezători în șansa noastră pentru că am muncit foarte mult. Am avut o campanie frumoasă și am coagulat aici la PSD Botoșani o echipă extraordinară care merită să fie răsplătită pentru că merită să dăm botoșănenilor ceea ce așteaptă”, a declarat Cosmin Andrei, candidatul PSD la Primăria Botoșani.

PSD Botoşani la anunțarea rezultatelor exit poll urilor

Gepostet von BotosaniNews am Sonntag, 27. September 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com