VIDEO Atmosferă liniștită la sediul PSD Botoșani după anunțarea rezultatelor exit-poll. Cosmin Andrei: Eu cred că vom avea un rezultat bun la Botoșani, atât în municipiu, cât și în județ

Atmosferă liniștită la sediul PSD Botoșani după anunțarea rezultatelor exit poll. Social-democrații așteaptă rezultatele alegerilor locale la Botoșani.

Deocamdată, însă, potrivit unui sondaj exit-poll realizat de Sociopol, noul primar general al Capitalei este Nicuşor Dan. El ar fi adunat 45% dintre voturile bucureştenilor şi se situează la mică distanţa în faţa Gabrielei Firea, care ar fi obţinut 44%. Podiumul este completat de Traian Băsescu, care ar fi fost votat de 7% dintre bucureşteni. Ceilalţi candidaţi au obţinut 4% dintre voturi.

Eu cred că vom avea un rezultat bun la Botoșani, atât în municipiu, cât și în județ”- Cosmin Andrei

Sunt încrezător că vom avea un rezultat bun la București pentru că fiecare județ are specificul său. Nu putem trage o concluzie după un sondaj de opinie că ar putea fi un alt rezultat la Botoșani, suntem încrezători în șansa noastră pentru că am muncit foarte mult. Am avut o campanie frumoasă și am coagulat aici la PSD Botoșani o echipă extraordinară care merită să fie răsplătită pentru că merită să dăm botoșănenilor ceea ce așteaptă”, a declarat Cosmin Andrei, candidatul PSD la Primăria Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *