FOTO Doina Federovici, candidatul PSD la șefia Consiliului Județean: Astăzi am votat pentru o echipă de tineri specialiști, o echipă care va lucra pentru județul și municipiul Botoșani

Doina Federovici, candidatul PSD la șefia Consiliului Județean, a votat, duminică, alături de soțul său. La ieșirea de la urnă, Doina Federovici a declarat că a votat încă o dată pentru dezvoltarea județului Botoșani și pentru continuarea proiectelor.

Astăzi am votat pentru o echipă de tineri specialiști, o echipă care va lucra pentru județul și municipiul Botoșani, care va aduce un suflu nou la nivel administrației publice locale  din municipiul Botoșani și de la nivelul județului. Am votat penbtru ca cei care au apărat întotdeauna drepturile copiilor, drepturile mamelor, părinților și bunicilor noștri. Am votat pentru acei care într-adevăr au pus oamenii pe primul loc. Am votat încă o dată pentru dezvoltarea județului Botoșani, pentru continuarea proiectelor și pentru a face lucruri bune pentru fiecare botoșănean în parte.”, a spus Federovici.

Liderul PSD Botoșani a declarat că această zi este una importantă atât pentru ea, cât și pentru partidul pe care îl conduce și sper ca botoșănenii să dea PSD un vot de încredere. Doina Federovici a îndemnat totodată pe botoșăneni să participe la vot. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *