FOTO! Cătălin Flutur a votat la ora 7.00, chiar la deschiderea secțiilor de votare: Sper să fie dat azi un vot pentru dezvoltarea sustenabilă a orașului nostru

Cătălin Flutur, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani, a votat la ora 7.00, chiar la deschiderea secțiilor de votare, la Liceul de Artă Botoșani. El a venit la vot alături de soția sa.

Am ținut să votez primul pentru că știam că va fi un proces de vot mai complicat, un pic mai îndelungat și am vrut să mă asigur, cum m-am asigurat și ieri și alaltăieri,  că totul va decurge în condiții bune, să ma asigur cu ochii mei. Am văzut că toată lumea este pregătită, probabil or să mai apară și mici problemuțe cum au apărut acuma, dar apar și de nevoie. Va fi o zi plină pentru toată lumea și ziua bună se cunoaște de dimineață”, a declarat Cătălin Flutur, care a primit două buletine de vot pentru Consiliul Județean, în loc de unul. 

Acesta i-a îndemnat pe botoșăneni să meargă la vot.

Am venit la vot pentru că trebuia să vin la vot, așa cum toți botoșănenii trebuie să vină la vot. Sper să fie dat azi un vot pentru dezvoltarea sustenabilă a orașului nostru”, a adăugat Flutur.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *