Serviciul analitic FoxyCredit operează acum în România


Potrivit libertatea.ro, FoxyCredit, un serviciu analitic pentru selecția împrumuturilor și împrumuturilor, a fost lansat în România. Primele recenzii ale organizațiilor de microfinanțare sunt deja disponibile pentru rezidenții locali. De pe foxycredit.com puteți afla dobânzile curente, sumele și condițiile împrumuturilor de la creditori.

Activitatea serviciului în România

Libertatea.ro raportează că în prima lună a funcționării sale în România, peste 200 de vizitatori unici au folosit serviciile acestui site. Clienții erau interesați în principal de microcredite, care sunt emise pe termen scurt, pentru sume de aproximativ 100 EUR. Însă, în prezent, împrumuturile pentru consum nu mai sunt atât de căutate, deoarece situația nu s-a stabilizat complet din cauza carantinei.

Astăzi, piața românească de credite pare într-o permanentă schimbare. Unele organizații, incapabile să reziste pe timp de criză, își încetează activitățile, altele le iau loculr, în timp ce unele organizații introduc produse noi, iar altele iau măsuri anti-criză.

Serviciul FoxyCredit îi ajută pe români să fie informați despre tot ceea ce este nou pe piața de creditare. Pe site FoxyCredit găsiți numai informații relevante și de încredere. Este foarte important ca alegerea companiei de creditare să se realizeze în deplină cunoaștere a tuturor aspectelor. De aceea, utilizarea serviciilor Foxy Credit îl va ajuta pe beneficiarul creditului să descopere toate informațiile utile și de care are nevoie pentru a împrumuta în siguranță. 

Despre companie

Site-ul companiei foxycredit.com a fost lansat în 2018 în Suedia. Creatorul său provine din Ucraina. Serviciul a fost introdus de curând și pe piața ucraineană. Site-ul este disponibil în prezent în 7 țări. Iar strategia pentru viitor prevede o extindere și mai mare, urmărindu-se prezența în cât mai multe țări.

Foxycredit.com este simplu și ușor de utilizat. Conține informații despre creditorii de încredere de pe piața românească. Ceea ce este important, este în permanență actualizat și bine informat.

Pentru a facilita identificarea unui creditor adecvat, toate ofertele disponibile pot fi clasificate folosind un filtru după următoarele criterii:

  • ratingul instituției de credit;
  • suma împrumutată;
  • termenul de rambursare a împrumutului;;
  • rata dobânzii.

În plus, puteți citi comentariile utilizatorilor despre o anumită companie de credit. Recenziile reale ale consumatorilor vă vor ajuta să luați de fiecare dată decizia corectă.

Sursă de știri




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *