FC Botoșani joacă, luni, cu AFC Hermannstadt. Croitoru: Sper că a trecut acea stare, după ratarea calificării, acea stare de frustrare, de supărare

FC Botoșani va juca, luni, 28 septembrie, cu AFC Hermannstadt. Meciul va avea loc de la ora 18.00, pe stadionul Municipal din Sibiu și contează pentru etapa a V-a a Ligii1.

Au avut rezultate. Într-adevăr, putem spune că jocul este schimbat, echipa este aceeași practic, doar cu două- trei veniri, două- trei plecări, nu e schimbată foarte mult. Un meci normal pentru noi, eu așa îl privesc. vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul FC Botoșani.

Chiar dacă FC Botoșani a avut două meciuri cu rezultate nu tocmai plăcute, o înfrângere și o remiză, Croitoru speră că elevii săi au trecut peste aceste momente.

Sper că a trecut acea stare, după ratarea calificării, acea stare de frustrare, de supărare. Am avut o săptămână în care am avut timp să ne revenim din toate punctele de vedere și eu zic că ne prezentam foarte bine la ora meciului”, a spus antrenorul.

Despre Hervin Ongenda, care s-a întors la FC Botoșani, Croitoru spune că nu este încă pregătit pentru meci pentru că nu i-au venit încă actele. El susține că așteaptă ca săptămâna aceasta să mai vină doi fotbaliști la FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *