Mihaela Huncă, candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean, despre campania electorală: A fost o luptă inegală, pentru că din start s-a hotărât ca alegerile locale să fie într-un singur tur

Candidatul Pro România la președinția Consiliului Județean, Mihaela Huncă, a declarat că lupta dusă în campania electorală a fost inegală, dat fiind faptul că s-a hotărât ca alegerile locale să fie organizate într-un singur tur.

Nu a fost ușor. Lupta a fost inegală, pentru că din start s-a hotărât ca alegerile locale să fie într-un singur tur, tocmai pentru ca cele două mari partide, PSD și PNL să-și conserve aleșii locali. Nu ne-a descurajat acest lucru. Am fost încurajați și de cetățenii din județul Botoșani, am fost sprijiniți, ne-am întânit cu ei și am încercat în toată această perioadă să diseminăm programul cu care echipa Pro România a venit în fața alegătorilor.  Programul ” Pro Botoșani -Pro  dezvoltare”, l-am prezentat cetățenilor din județ, am prezentat domeniile pe care noi vrem să intervenim, unde vrem să ajungem , program care reprezintă de fapt soluții la problemele cu care se confruntă botoșănenii”, a declarat Mihaela Huncă. 

Deputatul a spus că Pro România vine cu o echipă de profesioniști și i-a îndemnat pe botoșăneni să facă efortul și să meargă la vot și să voteze ”cu încredere echipa Pro România”.

Să vă luați măști, să vă puneți mănuși și să veniți să votați pentru viitorul acestui județ, pentru viitorul municipiului Botoșani, pentru viitorul comunităților în care trăiți. Cred că a venit momentul când noi, botoșănenii, trebuie să trăim civilizat”, a mai spus Mihaela Huncă. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *