Mesajul liderului PPU-SL către toți cei care nu mai au încredere în politicieni: „Nici eu nu am! Acesta este motivul pentru care…”

Avocatul Daniel Ionașcu, liderul PPU-SL, care s-a întâlnit, joi, cu locuitorii din Botoșani, a transmis un mesaj către toți cei care s-au arătat dezamăgiți de actuala clasă politică. El susține că și nici el nu mai are încredere în politicieni și acesta este și motivul pentru care a decis să adune lângă el oameni valoroși cu care să producă schimbarea.

Nici eu nu am! (n.r. încredere în actuala clasă politică). Acesta și motivul pentru care mi-am pus deoparte timpul, odihna, orice altceva din preocupările mele obișnuite pentru că nici eu nu mai pot. M-am sătura să deschid televizorul și să mă doară capul. M-am săturat să mă întâlnesc pe stradă cu oamenii și să ne spunem unul la altul că nu se mai poate. Într-adevăr nu se mai poate, dar ce facem? Vreau să încerc să se poată și îi chem pe cât mai mulți alături de noi și alături de mine, iar dacă nu voi putea, am măcar bucuria că am încercat cu toată ființa și cu toată dăruirea pentru că dacă nu vom schimba nimic vom merge din rău în mai rău.”, susține liderul PPU-SL.

VIDEO Daniel Ionașcu propune schimbarea: Pentru Botoșani, șansa de a face ceva înseamnă Corina Dănuță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *