VIDEO Liderul PPU- SL, Daniel Ionașcu, la Botoșani: Este timpul ca în politica românească să existe rușine, iar cei care au adus Botoșaniul, în situația în care este, e nevoie să plece, să lase oamenii

Președintele PPU- SL, Daniel Ionașcu, a vizitat, joi, județul Botoșani. El s-a întâlnit cu membrii partidului, dar și cu locuitorii din Botoșani. Liderul organizației politice s-a arătat dezamăgit de modul în care au ales autoritățile să își cinstească valorile culturale din Botoșani și nu numai. Potrivit acestuia, actuala conducere a uitat de Eminescu, Iorga, de oameni.

Feedback-ul din partea oamenilor este în două moduri: unul de plăcerea întâlnirii, iar altul de tristețe, iar la Botoșani parcă lucrurile acestea se văd mai bine ca oriunde. Între teatrul pe care l-am văzut întâia oară când am coborât din mașină și Ipoteștiul de unde vin acum, parcă Eminescu plânge în locurile acestea încă și ne cheamă la unitate, la deșteptare națională. Este limpede că tot ce s-a întâmplat până acum, dacă ne uităm la Botoșani, ne spune limpede că este rău. Așadar, pe locul lui Eminescu, nu pot spune decât că este timpul ca în politica românească să existe rușine, iar cei care au adus localitățile noastre, Botoșaniul, în situația în care este, e nevoie să plece, să lase oamenii, să nu mai distrugă țara”, spune liderul PPU- SL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *