Mesajul profesorului de la Colegiul „Gheorghe Asachi”, salvat de medici: Mulţumesc Bunului Dumnezeu pentru că a trimis un OM în ajutorul meu

ambulanta la Colegiul tehnic Gheorghe Asachi- BotosaniProfesorul de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoşani, de 52 de ani, care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi, este în stare bună și a ajuns deja acasă. Acesta a fost operat la Iași și i s-a montat un stent la inimă.

Cadrul didactic, Luigi Ionescu, a mulțumit medicilor pentru că l-au salvat.

„Vreau să mulțumesc public domnului doctor BOGDAN URSU, de la serviciul de Ambulanță Botoșani. Vă consider eroul meu, salvatorul meu. Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că a trimis un OM in ajutorul meu. Vă mulțumesc pentru profesionalismul, siguranța, dar mai ales pentru încăpățânarea cu care ați insistat, luptat și în final convins să am parte și de altă opinie. Să vă dea Dumnezeu sănătate și putere pentru a salva în continuare vieți!”, a spus profesorul.

Luigi Ionescu este unul dintre cei mai apreciați profesori în cadrul Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”, nu doar de cadrele didactice, ci și de elevii săi.

Mă bucur să aud că este bine. Eu i-am fost elevă și e un om exemplu. Este înțelegător, calm, niciodată nu își ieșea din fire, avea răbdare cu noi tot timpul, chiar și când nu meritam”, ne-a spus o fostă elevă a cadrului didactic.

Profesor din Botoșani, aflat în stare gravă, preluat de un elicopter SMURD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *