Tânăr din Botoșani, prins la volan fără permis și cu o alcoolemie uriașă. A primit și o amendă de 1000 lei

accident politie rutiera, stiri, botosani,Un tânăr de 27 de ani a urcat la volan fără permis și beat criță și s-a ales cu dosar penal. Joi dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au oprit în trafic, pe strada Cimitirului Vechi din orașul Flămânzi, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din aceeași localitate. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest,valoarea rezultată fiind de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

De asemenea, asigurarea obligatorie a autoturismului era expirată din data de 21 septembrie a.c., motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu 1.000 de lei, iar ca măsură complementară i-au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *