Hervin Ongenda s-a întors la FC Botoșani și a intrat direct în antrenament

Hervin Ongenda (25 de ani) s-a întors la FC Botoșani, iar miercuri a efectuat primul antrenament în Moldova. FC Botoșani a făcut anunțul pe Instagram: „Bine ai revenit, Hervin Ongenda! Francezul Hervin Ongenda a pus capăt aventurii în Serie B la Chievo Verona și a revenit la FC Botoșani, grupare pentru care a marcat 6 goluri în 53 de meciuri”, au anunțat moldovenii.

Ongenda a jucat în trei meciuri la Chievo, 39 de minute în total

În ultima jumătate de sezon, Ongenda a evoluat în tricoul lui Chievo. Din păcate pentru el a fost folosit extrem de puţin. A disputat un meci în ianuarie, 15 minute cu Empoli, scor 1-1, după care n-a mai prins echipa până la întreruperea sezonului. La reluare, a intrat din nou 11 minute, cu Crotone, tot 1-1, apoi a rămas rezervă la următoarele 11 jocuri!

În returul semifinalei de promovare cu Spezia, 1-3, a mai jucat 13 minute, iar echipa a ratat promovarea în Serie A.

La FC Botoşani, Ongenda a marcat 6 goluri în 53 de meciuri. El părăsise PSG-ul la începutul anului 2017 şi a ajuns la PEC Zwolle, formație la care a stat aproximativ șase luni. A mai trecut și pe la spaniolii de la Real Murcia, iar în vara anului 2018 a devenit jucătorul lui FC Botoșani.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *