FOTO! Lucrări de asfaltare pe tronsonul de drum județean Baisa – Corni

Unul dintre cele mai circulate tronsoane de drum județean de pe Zona de Sud a județului Botoșani a intrat în modernizare.

 Este vorba despre DJ 208 H, tronsonul cuprins între localitățile Baisa și Corni, acolo unde sunt executate lucrări de reparații prin turnare a unui covor asfaltic în două straturi, după ce anterior s-au efectuat lucrări de refacere a fundației drumului. Lungimea acestui sector de drum este de 6 km iar fondurile necesare pentru lucrările de reabilitare au fost alocate din bugetul Consiliului Județean Botoșani.

 În contextul demarării acestui nou șantier, vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a efectuat astăzi o vizită de lucru pentru a verifica ritmul de lucru și stadiul lucrărilor.

Am constatat că deși turnarea covorului asfaltic a început recent, se lucrează într-un ritm alert și evoluția lucrărilor este vizibilă de la o oră la alta. Mai mult decât atât, mi s-a și confirmat de către constructor faptul că în aproximativ 2 săptămâni lucrările vor fi încheiate. Pe lângă cei peste 200 de kilometri de covor asfaltic turnați pe drumurile județului în ultimii 4 ani, o dată cu finalizarea și a acestei investiții, Consiliul Județean Botoșani va bifa încă un obiectiv atins, încă un tronson de drum județean pe care cetățenii vor putea circula în condiții de siguranță și confort”, a declarat vicepreședintele Dorin Birta.

2 thoughts on “FOTO! Lucrări de asfaltare pe tronsonul de drum județean Baisa – Corni

  1. Prajeni-Plugari probabil se va face peste alți 4 ani. După alegerile astea rămânem cu promisiunile și cu mașinile stricate. Rușine!!!

  2. Felicitări pentru executarea acestei lucrări, însă din fotografie se observă foarte bine cum se prezintă dudăul crescut pe ambele părți ale drumului județean: are peste un metru, semn că nu a fost luat în seamă nici o dată în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *