Scandal amoros în lumea medicală! Farmacistă condamnată pentru că a zgâriat mașina amantei iubitului său

O farmacistă a fost pedepsită definitiv de magistrații ieșeni. Femeia a fost acuzată că a distrus mașina rivalei sale în dragoste. Pe lângă pedeapsa aplicată, judecătorii au mărit și despăgubirile pe care  trebuie să i le achite părții vătămate.

Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au pus punct unui dosar de toată pomina! Astfel, ieri, magistrații ieșeni au menținut pedeapsa aplicată în primă instanță farmacistei, dar au majorat daunele pe care aceasta trebuie să i le achite părții vătămate, scrie bzi.ro.

Instanța admite apelul formulat de partea civilă Diana B. Majorează cuantumul daunelor materiale la plata cărora a fost obligată inculpata Elena Iulia Iacob Hobjilă către partea civilă, de la 2.753 de lei, la 4.000 de lei. Menține celelalte dispoziții ale sentinței penale apelate, care nu sunt contrare prezentei decizii. Definitivă”, au menționat magistrații ieșeni.

Inițial, aceasta a fost condamnată la trei luni de închisoare, cu amânare, pentru distrugere.

Pe 12 noiembrie 2018, în jurul orei 16:30, persoana vătămată D.B. a parcat autoturismul său marca Fiat Bravo în spatele unui bloc. În jurul orei 16:45, inculpata Elena Iulia Iacob Hobjilă se deplasa prin zonă și, observând autoturismul persoanei vătămate, cu care avea o relație conflictuală, în momentul în care a trecut cu autoturismul propriu pe lângă acesta, a zgâriat cu o cheie elementele de caroserie de pe partea dreaptă ale mașinii persoanei vătămate. În jurul orei 16:50, inculpata, trecând din nou prin acea zonă, a zgâriat cu ajutorul unei chei și elementele de caroserie de pe partea stângă ale autoturismului”, au precizat procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com