Un traficant de droguri aflat în arest la domiciliu a omorât un tânăr. Victima era martor în procesul interlopului!

După ce un magistrat a decis să fie liberat, în noaptea de 9 spre 10 septembrie 2020, Robert Avram l-a înjunghiat mortal pe un tânăr de 28 de ani. “Chi tace campa” îşi tatuase Avram în dreptul inimii. Este dictonul mafiei italiene: “Cine tace trăiește”.

La numai 25 de ani, Avram Robert Gabriel, zis Roby, era deja un interlop temut în Sibiu. După ce şi-a format “o brigadă” cu care făcea trafic de droguri, el a devenit renumit ca fiind necruţător. Purta mereu cuţitul la el şi-i ataca pe cei care nu-i dădeau banii la timp; erau clienţi, dar şi alţi dealeri pe care el îi aproviziona, scrie Libertatea.

Alt martor povesteşte că Avram l-a bătut pe unul care și-a cumpărat etnobotanice din altă parte și n-a vrut să-i spună de la cine, iar “unui băiat i-a dat șapte cuțite, într-un club din Sibiu, după ce s-au luat la ceartă”. Procurorii care l-au trimis în judecată spun că în 2018 Avram a înjunghiat un bărbat, în Piața Cibin din Sibiu. Rănitul, care iniţial era neidentificat, a fugit din spital înainte să ajungă poliţia, apoi a plecat din țară. “Bag cuțitul în tine și ți-l învârt în cur”, l-a ameninţat Avram pe un mecanic auto care întârzia să-i repare maşina.

Citeşte întreaga ştire: Un traficant de droguri aflat în arest la domiciliu a omorât, pe 9 septembrie, un tânăr. Victima era martor în procesul interlopului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *