Botoşăneni, campioni naţionali la marş

Elevii legitimati la sectia de atletism a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Botosani au inceput in forta acest an competitional. Sportivii pregatiti de Constantin Nacu, Daniela Macovei, Ionut Zachiu si Mihaela Ungureanu au obtinut in total 14 medalii dintre care cinci de aur, trei de argint si sase de bronz la competitiile la care au participat.

La Campionatul National de mars, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Resita, atletii LPS si-au trecut in palmares trei titluri de campioni nationali, din care doua la juniori III in probele pe echipe, care le-au avut in componenta pe Georgiana Avasilenei, Diana Lupascu, Catalina Lunca, respectiv Danut Murariu, Razvan Anghelache, Alin Mosnegutu si una la juniori II prin formatia constituita din Roxana Osolinschi, Carmen Micliuc si Oana Pavel.  Aproape de a egala performanta acestora s-au aflat echipele formate din Bogdan Palimaru, Florin Strajeru, Florin Tanase si Andrei Onofrei, Ionut Morosanu, Andrei Butnaru la juniori II si I, probe in care au terminat intrecerea pe locul doi, adjudecandu-si medaliile de argint. Aceeasi performanta a obtinut-o la individual si atleta Carmen Micliuc. Palmaresul atletilor LPS a fost intregit de medaliile de bronz cucerite de Georgiana Avasilenei la individual la juniori III si a echipei formate din Alina Onofrei, Giovana Valenciuc si Corina Tanase la juniori I.

„Aceste rezultate reflecta seriozitatea in pregatire a sportivilor si a antrenorilor. Asteptam ca sportivii nostri sa obtina in continuare rezultate pe masura la competitiile care vor urma”, a declarat Constantin Nacu.

Monitorul de Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *