Bărbat din Botoșani, condamnat după ce a înjunghiat un adolescent pe stradă

Un bărbat din Botoșani a fost condamnat definitiv de magistrații Curții de Apel Suceava, după ce a înjunghiat un adolescent. Este vorba de Petru Murariu, din Nicșeni, care a primit o pedeapsă de trei ani și jumătate închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de  „tentativă de omor”.

Bărbatul a contestat sentința la Curtea de Apel Suceava, însă judecătorii suceveni i-au respins, luni, apelul, menținând sentința anterioară, a Tribunalului Botoșani.

Pe 10 august 2018, în jurul orei 23.20, în timp ce se aflau pe drumul public sătesc, botoșăneanul l-a înjunghiat pe Iulian Marcel C, minor, cu un cuţit în zona toracelui, producându-i o plagă înjunghiată precordială, leziune pentru vindecarea căreia a necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Solutia pe scurt: În baza art. 421 pct. 1 lit. b Cod procedură penală respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Murariu Petru împotriva Sentinţei penale nr. 77 din 12.06.2020 a Tribunalul Botoşani pronunţată în dosarul nr. 1432/40/2019. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă pe inculpatul apelant să plătească statului suma de 300 de lei cheltuieli judiciare din apel. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 21.09.2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *