Scandal făcut de patru indivizi în fața unui bar din municipiul Botoșani. Au fost potoliți de jandarmi cu amenzi

Patru indivizi au fost amendați de jandarmi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui bar din apropierea Spitalului Mavromati, unde cei patru provocau un scandal în toată regula, deranjând locuitorii de la blocurile din apropiere.

Un echipaj de jandarmi, aflat în patrulare, i-a văzut pe scandalagii, aceștia fiind amendați cu suma totală de 4600 de lei.

Procesele-verbale de constatare și sancționare a contravenției vor fi expediate în vederea executării silite la Direcția de Taxe și Impozite Locale Botoșani, în cazul în care nu vor fi achitate din proprie ,,inițiativă„, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Nu mai puțin de 52 de amenzi, cu o valoare de 11500 de lei, au fost aplicate de jandarmii botoșăneni, la sfârșitul săptămânii,  Sancțiunile au vizat încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Majoritatea faptelor de tulburare a ordinii publice a fost săvârșită pe fondul consumului de alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *