Controale la Botoșani din cauza COVID-19! Terasele, magazinele și mijloacele de transport în comun, scotocite de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni cu sprijinul politistilor locali, politistilor de frontiera si a jandarmilor, au organizat șapte acțiuni punctuale de verificare a respectării masurilor impuse in contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.
Astfel, au fost verificate 49 de societăți comerciale și aproximativ 50  de mijloace de transport, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 19.000 de lei.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, a precizat Delia Nenișcu.

One thought on “Controale la Botoșani din cauza COVID-19! Terasele, magazinele și mijloacele de transport în comun, scotocite de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com