Botoșaniul nu și-a revenit după rușinea cu Shkendija din Europa League: ”E greu să le ridici moralul”

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a tras primele concluzii după un nou rezultat de egalitate al moldovenilor în Liga 1, în fața celor de la Academica Clinceni (0-0).

”Cât timp nu există golul, poți spune că este un meci urât. Încă nu avem prospețimea necesară să facem diferența cel puțin în fața unor echipe care vin și se apără foarte bine. Avem mai mult timp la dispoziție, vom analiza și vom vedea ce vom face pentru viitor. Probabil vor mai veni echipe care vor avea aceeași tactică.

Nu este vina lor, este vina noastră. Fiecare antrenor are tactica lui. Noi trebuie să găsim antidotul la fiecare echipă, la fiecare apărare. Psihicul nostru nu a fost la cel mai înalt nivel. Dacă am fi jucat la 2-3 zile distanță, probabil entuziasmul nostru ar fi fost mult mai ridicat. Încă suferim când jucăm cu astfel de echipe”, a spus Marius Croitoru.

Jucătorii Botoșaniului sunt încă afectați după ce au pierdut calificarea în turul trei al Europa League, în fața celor de la Shkendija.

„Indiferent ce le-aș spune eu, ei sunt conștienți că au fost mai buni… au simțit că pot mai mult. Este foarte greu să ridici moralul la o echipă care știe că a pierdut calificarea în fața unei echipe mai slabe”, a mai punctat Croitoru.

În următoarea etapă, Botoșani va juca pe terenul celor de la Hermannstadt.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *